Lieve woorden

Ik was een klein beetje een stresskip op mijn trouwdag. Het was fantastisch om te weten dat Jeanine erbij was als trouwfotograaf, om de belangrijke momenten van de dag vast te leggen. Daardoor had ik weer één zorg minder. Haar begeleiding en professionaliteit maakten de hele dag een stuk minder stressvol. We waren ontzettend blij met alle foto's. Jeanine nam niet alleen foto's van de belangrijke momenten zoals de ceremonie, maar ze legde ook veel kleine en spontane momenten vast. Deze foto's zijn ons ook heel erg dierbaar, mijn man en ik stralen op die momenten zo veel geluk en liefde uit. Kortom bij trouwfotograaf Jeanine weet je dat je in goede en betrouwbare handen bent als het gaat om je trouwfoto's. Ze zal je helpen de stress van je trouwdag weg te nemen en ervoor te zorgen dat je veel mooie foto's hebt om je aan je speciale dag te herinneren.
—Karen & Tom
Responsive image
Responsive image
Wij zijn een gezin met 4 zonen. Probeer deze jongens maar eens ongedwongen op de foto te krijgen. Wij zagen er dus best tegen op. Ons eerste contactmoment met Jeanine was direct goed. Of we elkaar al jaren kenden. Ook de jongens vonden het zowaar prima om voor Jeanine toch ontspannen te poseren. Onze complimenten! De foto's zijn echt prachtig! Wij waren er erg van onder de indruk. Mooie en emotionele momenten waren terug te zien in de foto's. De manier waarop Jeanine de foto's maakt, zo ongedwongen en ontspannen, dat vonden wij echt bijzonder.
—Carola
We zagen wel tegen de fotoshoot op. We hebben een zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Jeanine. Je geeft je dan toch wel erg bloot. Gelukkig stelde Jeanine ons goed op ons gemak en ging het eigenlijk gewoon vanzelf. De foto's zijn heel mooi geworden! We hebben meteen een aantal foto's laten afdrukken. De fotograaf is energierijk en denkt meteen aan oplossingen. Ze denkt goed met je mee. Je voelt je snel op je gemak en ze neemt de tijd voor je. Mooie spontane en unieke foto's worden het!
—Anouska & Johannes
Responsive image
Responsive image
Wij kennen jeanine al iets langer en wisten al dat ze mooie foto's kon maken,maar dit overtrof al onze verwachtingen. Jeanine nam uitgebreid de tijd om onze kinderen op de foto te zetten en daardoor werd het ook nog eens een superleuke en gezellige middag. De kinderen hadden helemaal niet het gevoel dat ze op de foto werden gezet. Daardoor staan ze er heel ontspannen op, helemaal zoals ze zijn. We waren erg nieuwsgierig, maar kregen al snel de foto's opgestuurd. Wij zijn supertevreden met onze foto's! Wanneer je op zoek bent naar een leuke, lieve, enthousiaste fotograaf die openstaat voor alle (gekke) vragen, dan moet je zeker bij jeanine zijn!
—Bert & Wendy
Jeanine is a truly gifted photographer. She can capture the essence of her subjects at the right timing with a click of her camera. Her patience with animals in particular, makes her a wonderful pet/animal photographer. Our family enjoyed the photoshoot with Jeanine enormously and will be treasuring the photos for many years to come.
—Tom & Karen
Responsive image
Responsive image
Jeanine heeft ons gezin om op een mooie en fijne manier gefotografeerd. Ze heeft vooral veel spontane foto’s gemaakt terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren. Op deze manier voelden de kinderen geen druk om te poseren en kwamen ze zelf met leuke ideeën voor de foto’s. Jeanine liet de kinderen meedenken en wist op een leuke manier hun ideeën te gebruiken. Daarnaast heeft ze ook een aantal portretfoto’s gemaakt waarin ze goede aanwijzingen gaf om niet alleen een mooie foto te maken, maar ook om de kinderen erbij te betrekken. Wij zijn zeer tevreden met de fotoshoot en bevelen Jeanine zeker aan!
—Renske & Maarten