Fotograaf in Culemborg, Utrecht, Gelderland en door heel Nederland.

Wil je graag prachtige foto's van jou en je hond?

Plezier staat voorop: spontane fotoshoots vol liefde, lachen en echte emoties!

Bekijk de prijzen Plan jouw fotoshoot


Web Studio

Ga mee op een honden fotowandeling


in al jullie volmaakt onvolmaakte perfectie

Ik heb duizenden mooie foto's van mijn hond, maar echt maar een paar leuke foto's van mijzelf met mijn hond. Ze rennen zoveel rond, het is soms gewoon zo moeilijk om een goede foto te maken waar je zelf ook nog leuk op staat. Vooral als je alleen je telefoon bij je hebt! Herken jij dit ook? Ik ga je helpen! Ga samen met je hond en mij op een heerlijke boswandeling. Samen gaan we ontspannen, veel plezier maken en ik als hondenfotograaf zorg voor de prachtige foto's van jou en je hond. Hoe geweldig zou het zijn om deze mooie herinneringen voor altijd te hebben.

Ja, ik ga mee op een wandeling!


He! Ik ben Jeanine, jullie hondenfotograaf uit Culemborg!


Bij mij: Niet ongemakkelijke poseren, maar echt lachen en veel plezier maken

Samen met mijn vriend Jorn en onze lieve hond Cliff geniet ik van eindeloze wandelingen in de natuur. Door de prachtige uiterwaarden van de Lek of de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug, altijd is het weer genieten.

Ik hou van uren in de keuken staan, heerlijke maaltijden koken of koekjes bakken. Het leukste daarvan vind ik, de glimlach die bij de anderen verschijnt als ze een volle trommel koekjes zien. Of als ik vrienden zie genieten van een heerlijke Arabische stoofschotel.

Op al deze avonturen gaat mijn camera natuurlijk mee. Om deze mooie momenten en ontmoetingen vast te leggen, om ze te koesteren en te bewonderen. Zin om samen herinneringen te creëren?

Web Studio


Hoe gaat een fotosessie?


Ontdek mijn premium service, waar we samen unieke high-end producten ontwerpen die perfect passen bij je stijl en interieur. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek om jullie ideale fotoshoot te plannen. Geniet van een ontspannen fotosessie! Na afloop kiezen je je favoriete foto's tijdens de Reveal en Bestelsessie. Alleen de beelden waar je verliefd op zijn, gaan met je mee naar huis.

Stap 1

1. Contact

Laten we dit avontuur beginnen door hier contact met mij op te nemen. We plannen een gesprek om elkaar beter leren kennen.

Stap 2

2. Consultatie

De volgende stap is een langer telefoongesprek om jullie ideale sessie te plannen. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden en om je hond(en) en jullie te leren kennen. Van stylingadvies tot locatieplanning, we bespreken op maat gemaakte albums en wandkunst die naadloos passen bij jullie stijl en thuis.

Stap 3

3. Jullie fotosessie

Beleef een ontspannen en gezellige fotosessie met je trouwe viervoeter(s)! Tijdens de sessie zorg ik voor leuke interactieve momenten, zodat jullie kunnen ontspannen en volop genieten.

Stap 4

4. Reveal sessie!

Binnen 10 dagen is het tijd om het resultaat van de fotosessie te ontdekken tijdens een online afspraak via Zoom! Samen ontwerpen we de perfecte albums en kunstwerken die jullie huis transformeren.

Stap 5

5. Levering

Binnen 4 weken ontvangen je jullie prachtige geprinte kunstwerken aan huis, klaar om op te hangen!

Zin in een ontspannen fotoshoot?

Stuur gerust een berichtje

Portfolio

Wil jij ook prachtige foto's van jouw trouwste vriend? We kunnen een fotoshoot doen in de fotostudio in Amersfoort. Maar stiekem kiezen de meeste honden voor buiten! We kunnen een fotoshoot doen gewoon in je eigen dorp of stad, bijvoorbeeld in Culemborg. Of in een mooi natuurgebied, zoals de Duurnese duinen of de Soesterduinen. Meer dan genoeg keuze!

Zin in een fotoshoot vol gelach, gekke momenten en echte emoties? Laten we het samen doen! Stuur me een bericht en we plannen een onvergetelijke familieshoot!

Ik maak graag met jullie kennis
Web Studio

Her patience with animals in particular, makes her a wonderful pet/animal photographer.

She can capture the essence of her subjects at the right timing with a click of her camera.

Web Studio

Jeanine is een hele enthousiaste fotografe. Ze wist de juiste sfeer te creeren waardoor we ons snel op ons gemak voelden.

Wij hebben in juni een fotoshoot gedaan met ons gezin & hond in de Soesterduinen

Zin in een ontspannen fotoshoot?

Stuur gerust een berichtje

Omdat onze honden nooit lang genoeg bij ons blijven

Maken we albums en kunst aan de muur vol mooie herinneringen voor altijd!

Ik bied een exclusieve service aan voor al mijn klanten. Met met de hand vervaardigde producten verander ik jullie hondenfoto's in waardevolle kunstwerken. Gezamenlijk ontwerpen we deze hoogwaardige items die naadloos aansluiten bij jullie interieur.

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

Creëer samen met mij jullie unieke hondenportret

Albums met de hand gemaakt, speciaal voor jullie

Samen maken prachtige foto's van je viervoeter, momenten die voor altijd gekoesterd zullen worden. Foto's zijn niet bedoeld om te verdwijnen in de digitaal te blijven. Daarom hecht ik veel waarde aan het maken van unieke albums. In samenwerking met een professionele drukkerij, bied ik handgemaakte fotoproducten van topkwaliteit aan, zodat jullie er nog lang van kunnen genieten.

Mijn albums hebben platliggende pagina's en hoogwaardige bladen. Kies uit natuurlijk linnen, luxe velvet, hout of leer. Albums beginnen bij 20 foto's. Alle gekozen albumfoto's worden ook in digitale hoge resolutie geleverd.

Albums met 20 foto's zijn beschikbaar vanaf 400 euro

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

Maak jullie geliefde herinneringen tastbaar

Wallart van unieke kwaliteit, handgemaakt in Italië

Samen gaan we aan de slag om jullie persoonlijke wandkunst te creëren, waarbij ik jullie begeleid bij het maken van keuzes die naadloos aansluiten bij jullie stijl. Of jullie nu de voorkeur geven aan een opvallend statement stuk of liever meerdere kleinere afdrukken hebben, de keuze is volledig aan jullie! Ik werk exclusief met Italiaanse vakmensen om ervoor te zorgen dat jullie wall art van de hoogste kwaliteit is. De afdrukken worden met precisie vervaardigd en zijn werkelijk ongeëvenaard, precies zoals jullie prachtige foto's verdienen.

Wallart zijn beschikbaar vanaf 100 euro.

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

Jullie favoriete foto's in album of wall art? Digitale bestanden zijn inbegrepen!

Je koopt alleen de afbeeldingen waar je verliefd op wordt. Elke foto die wordt gebruikt voor albums of wall art krijg je de bijbehorende digitale bestanden. Willen jullie extra digitale bestanden bijbestellen of hebben jullie juist interesse in alleen digitale bestanden? Alles is mogelijk!

Digitale bestanden zijn beschikbaar vanaf 400 euro.

Elke glimlach, knuffel en speciaal moment van jullie gezin verdient het om voor altijd bewaard te blijven!Prijzen fotosessie

Ontdek mijn premium service, waarbij ik jullie volledig ontzorg en begeleid bij elke stap. Ik werk samen met de beste professionele drukkerijen voor hoogwaardige, handgemaakte producten die jarenlang meegaan. De session fee is exclusief producten, waardoor jullie volledige vrijheid hebben in jullie keuzes. En kiezen jullie na de sessie zelf de foto's en producten uitkiezen die perfect aansluiten bij jullie wensen. Samen creëren we een ontspannen ervaring die jullie nog lang zullen koesteren. Vragen? Ik sta klaar om te helpen!

Web Studio

Hoeveel kost een fotosessie?

De sessie fee is 240 euro, daarvoor krijg je:

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Begeleiding bij elke stap
  • Een fotosessie van meestal 60 tot 90 minuten
  • Reveal en ordersessie, met een slideshow van jullie foto's en ontwerpen we jullie fotoproducten
  • Albums vanaf 400 euro.
  • Wallart vanaf 100 euro.
  • Digitale bestanden vanaf 400 euro.

Je koopt alleen de afbeeldingen waar je verliefd op wordt. Geen minimumaantal.

Bij elk beeld dat gebruikt wordt voor albums of wandkunst, ontvang je ook de bijbehorende digitale bestanden. Hierdoor kiezen de meeste klanten ervoor om een album aan te schaffen om het meeste waar voor hun geld te krijgen, en vervolgens een mooi kunstwerk voor aan de muur.

De sessie fee is inclusief reiskosten binnen gemeente Culemborg, daarbuiten zijn de reiskosten € 0,40 per km.

Zin in jullie familiefotoshoot? Stuur hieronder een berichtje!Contact Jeanine


Heb je een vraag, wil je een fotoshoot boeken, of gewoon even kennismaken? Aarzel niet om vrijblijvend contact met me op te nemen via het contactformulier, e-mail of met een WhatsAppje. Als je liever telefonisch wilt overleggen, geen probleem! Stuur me een berichtje, en dan plannen we snel een belafspraak in. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Informatie aanvragenOf we elkaar al jaren kenden.

Wij zagen er dus best tegen op. Ons eerste contactmoment met Jeanine was direct goed. Ook de jongens vonden het zowaar prima om voor Jeanine toch ontspannen te poseren. Onze complimenten!

Web Studio

Heb je genoeg van stijve poses en geforceerde glimlachen? Ik ook! Laten we een ontspannen en speelse fotoshoot plannen.

Stuur me een berichtje!


Unieke Momenten & Echte Emoties


fotograaf in Culemborg hondenfotoshoot

Een spontane fotosessie met Senna en Lottie aan de Lek in Culemborg

Ontdek mijn foto's aan de Lek in Culemborg. Honden Senna en Lottie, vol charme, straalden naast hun baasje Miranda tijdens deze spontane fotosessie. De unieke band tussen mens en hond creëerde kostbare momenten. Senna heeft net een tia gehad, waar hij baasje natuurlijk flink van geschrokken was. Als fotograaf en hondenbaasje begrijp ik de eeuwige impact van onze viervoeters. Koesterbare herinneringen vastleggen is mijn passie.

lees meer

Een Ontspannen Familiefotoshoot met Hond Milo in de Prachtige Soesterduinen

Een bijzondere familieshoot met hond Milo in de Soesterduinen tijdens golden hours. Als professionele fotograaf in Soest en Utrecht leg ik de liefdevolle banden tussen gezinnen en hun huisdieren vast. Bekijk de foto's van deze ontspannend avond fotosessie in de Soesterduinen. Een unieke familieshoot...

lees meer

Web Studio

Vragen?

Daar ben ik natuurlijk voor!

Ben je benieuwd of we goed bij elkaar passen of wil je graag meewerken aan een fotosessie?

Even kletsen!