Tijd voor een nieuwe gezinsfoto? Fotograaf gespecialiseerd in fotoshoot met familie!

Jouw gezin, jullie unieke verhaal: vang de liefde en het plezier in tijdloze foto's!

Plezier staat voorop: spontane fotoshoots vol liefde, lachen en echte emoties!

Bekijk de prijzen Plan jouw fotoshoot


Web Studio

Een nieuwe gezinsfoto maken, is samen plezier maken!


in al jullie volmaakt onvolmaakte perfectie

Deze familieshoot is zoveel meer dan gewoon foto's maken. Ze gaat over het vieren van jouw familie of gezin en hoe jullie nu zijn, in al jullie volmaakt onvolmaakte perfectie.
Bij mijn familieshoot staat samen plezier hebben voorop, in plaats van statisch poseren met een klassiek ongemakkelijke tandpasta glimlach.

Web Studio

He! Ik ben Jeanine, jullie Fotograaf uit Culemborg voor jullie nieuwe gezinsfoto!


Bij mijn familie fotoshoots: Niet ongemakkelijke poseren, maar echt lachen en veel plezier maken

Samen met mijn vriend Jorn en onze lieve hond Cliff geniet ik van eindeloze wandelingen in de natuur. Door de prachtige uiterwaarden van de Lek of de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug, altijd is het weer genieten.

Ik hou van uren in de keuken staan, heerlijke maaltijden koken of koekjes bakken. Het leukste daarvan vind ik, de glimlach die bij de anderen verschijnt als ze een volle trommel koekjes zien. Of als ik vrienden zie genieten van een heerlijke Arabische stoofschotel.

Op al deze avonturen gaat mijn camera natuurlijk mee. Om deze mooie momenten en ontmoetingen vast te leggen, om ze te koesteren en te bewonderen. Zin om samen herinneringen te creëren?Hoe gaat een fotosessie?


Ontdek mijn premium service, waar we samen unieke high-end producten ontwerpen die naadloos passen bij jullie wensen en interieur. Vooraf plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek om jullie ideale fotoshoot te bespreken. Geniet van een ontspannende fotosessie vol mooie momenten. Na afloop kiezen jullie jullie favoriete foto's tijdens de Reveal en ordersessie. Alleen de afbeeldingen waar jullie verliefd op worden, nemen jullie mee naar huis.

Stap 1

1. Contact

Begin het proces door hier contact met me op te nemen en we kunnen een gesprek plannen om elkaar beter te leren kennen.

Stap 2

2. Consultatie

Laten we starten met een telefoongesprek voor jullie droomsessie. Ik beantwoord al jullie vragen en leer jullie gezin kennen. Van kledingadvies tot locatieplanning, we bespreken op maat gemaakte albums en wall art die bij jullie stijl en huis passen.

Stap 3

3. Jullie fotosessie

Geniet van een ontspannen en gezellige fotosessie met je gezin! Tijdens de shoot zorgen we voor leuke minispelletjes en kleine opdrachtjes, zodat jullie kunnen ontspannen en helemaal op jullie gemak zijn.

Stap 4

4. Reveal sessie!

Binnen 10 dagen is het tijd om het resultaat van jouw fotosessie te ontdekken tijdens de bestelafspraak via Zoom! Samen ontwerpen we de perfecte albums en kunstwerken voor jullie huis

Stap 5

5. Levering

Binnen 4 weken ontvang je jouw geprinte kunstwerken thuis, klaar om op te hangen!

Zin in een ontspannen fotoshoot met jullie familie?

Stuur gerust een berichtje

Portfolio - Tijd voor een nieuwe Gezinsfoto?

Leuke spontane foto's hoe doe je dat? Door de kinderen of ouders een leuke opdracht te geven, ontstaat er een mooie dynamiek in de foto's. Deze opdrachten zorgen er ook voor dat je naast een fotoshoot ook een leuk gezinsuitje hebt, waar je nog lang aan zult terugdenken! Naast mooie dynamische foto's, maak ik natuurlijk tijd voor mooie portretten van het gezin, familie, broertjes en zusjes! Ik weet hoe je iedereen beste kunt neerzetten om een schitterend gezins- of familieportret te krijgen.

Zin in een fotoshoot vol gelach, gekke momenten en echte emoties? Laten we het samen doen! Stuur me een bericht en we plannen een onvergetelijke familieshoot!

Ik maak graag met jullie kennis
Web Studio

Overtrof al onze verwachtingen!

De kinderen hadden helemaal niet het gevoel dat ze op de foto werden gezet. Daardoor staan ze er heel ontspannen op, helemaal zoals ze zijn.

Web Studio

De manier waarop Jeanine de foto's maakt, zo ongedwongen en ontspannen, dat vonden wij echt bijzonder.

Tijd voor een nieuwe gezinsfoto? En zin in een ontspannen fotoshoot met jullie gezin?

Stuur gerust een berichtje

Geef jouw familie het ultieme cadeau:

Albums en kunst aan de muur vol mooie herinneringen!

Ik bied een premium service voor al mijn klanten. Met met de hand gemaakte producten die jullie foto's veranderen in waardevolle kunstwerken. Samen creëren we deze high-end producten die perfect passen bij jullie interieur.

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

Samen maken we jullie nieuwste familie erfstuk!

Handgemaakt in Portugal

Samen creëren we prachtige familiefoto's om voor altijd te koesteren. Het zou zonde zijn als de foto's verdwijnen in een digitaal mapje op je computer. Daarom hecht ik veel waarde aan het maken van een schitterend album. In samenwerking met een professionele drukkerij in Portugal, bied ik hoogwaardige handgemaakte fotoproducten aan waar jullie nog lang van zullen genieten!

Mijn albums hebben platliggende pagina's en hoogwaardige bladzijden. Je kunt kiezen uit natuurlijk linnen, luxe velvet, hout of Toscaans leer.
Albums beginnen vanaf 20 foto's. Alle foto's die je voor het album kiest, worden ook in hoge resolutie digitaal aan jou geleverd.

Albums met 20 foto's zijn beschikbaar vanaf 400 euro

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

Geef jullie favoriete herinneringen een prominente plek in jullie huis.

Wall art unieke kwaliteit, handgemaakt in Italië

Samen ontwerpen en visualiseren we de mogelijkheden voor jullie wall art, en ik sta klaar om jullie te helpen bij het maken van keuzes die perfect bij jullie passen. Willen jullie een opvallende blikvanger of kiezen jullie voor meerdere kleine afdrukken? Alles is mogelijk! Ik werk uitsluitend met Italiaans vakmanschap. De afdrukken zijn van ongeëvenaarde kwaliteit, precies wat jullie foto's verdienen!

Wallart zijn beschikbaar vanaf 100 euro.

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

Jullie favoriete gezinsfoto in album of wall art? Digitale bestanden zijn inbegrepen!

Je koopt alleen de afbeeldingen waar je verliefd op wordt. Elke foto die wordt gebruikt voor albums of wall art krijg je de bijbehorende digitale bestanden.
Willen jullie extra digitale bestanden bijbestellen of hebben jullie juist interesse in alleen digitale bestanden? Alles is mogelijk!

Digitale bestanden zijn beschikbaar vanaf 400 euro.

Fotoshoot met gezin - Elke glimlach, knuffel en speciaal moment van jullie gezin verdient het om voor altijd bewaard te blijven!Prijzen fotoshoot met gezin

Ontdek mijn premium service, waarbij ik jullie volledig ontzorg en begeleid bij elke stap. Ik werk samen met de beste professionele drukkerijen voor hoogwaardige, handgemaakte producten die jarenlang meegaan. De session fee is exclusief producten, waardoor jullie volledige vrijheid hebben in jullie keuzes. En kiezen jullie na de sessie zelf de foto's en producten uitkiezen die perfect aansluiten bij jullie wensen. Samen creëren we een ontspannen ervaring die jullie nog lang zullen koesteren. Vragen? Ik sta klaar om te helpen!

Web Studio

Hoeveel kost een fotosessie?

De sessie fee is 240 euro, daarvoor krijg je:

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Begeleiding bij elke stap
  • Een fotosessie van meestal 60 tot 90 minuten
  • Reveal en ordersessie, met een slideshow van jullie foto's en ontwerpen we jullie fotoproducten

Je koopt alleen de afbeeldingen waar je verliefd op wordt. Geen minimumaantal.

Bij elk beeld dat gebruikt wordt voor albums of wandkunst, ontvang je ook de bijbehorende digitale bestanden. Hierdoor kiezen de meeste klanten ervoor om een album aan te schaffen om het meeste waar voor hun geld te krijgen, en vervolgens een mooi kunstwerk voor aan de muur.

  • Albums vanaf 400 euro.
  • Wall art vanaf 100 euro.
  • Digitale bestanden vanaf 400 euro.

De sessie fee is inclusief reiskosten binnen gemeente Culemborg, daarbuiten zijn de reiskosten € 0,40 per km.

Zin in jullie een fotoshoot met jullie familie? Stuur hieronder een berichtje!Contact Jeanine


Heb je een vraag, wil je een fotoshoot boeken, of gewoon even kennismaken? Aarzel niet om vrijblijvend contact met me op te nemen via het contactformulier, e-mail of met een WhatsAppje. Als je liever telefonisch wilt overleggen, geen probleem! Stuur me een berichtje, en dan plannen we snel een belafspraak in. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Informatie aanvragenOf we elkaar al jaren kenden.

Wij zagen er dus best tegen op. Ons eerste contactmoment met Jeanine was direct goed. Ook de jongens vonden het zowaar prima om voor Jeanine toch ontspannen te poseren. Onze complimenten!

Web Studio

Heb je genoeg van stijve poses en geforceerde glimlachen? Ik ook! Laten we een ontspannen en speelse fotoshoot plannen voor een nieuwe gezinsfoto.

Stuur me een berichtje!


Echte Emoties, verhalen & een nieuwe Gezinfoto!


Web Studio

Zomerse familiefoto's in de Soesterduinen

Als familiefotograaf mogen genieten van een prachtig gezin voor mijn lens. Aangekomen op de Soesterduinen voor deze familiefotoshoot, maken we even kennis op de parkeerplaats. Wat een spontaan en vrolijk gezin! Wat heb ik een zin in deze fotoshoot! ...

Lees meer...
Web Studio

Newbornfotoshoot in Culemborg

Altijd weer bijzonder en prachtig om de pasgeboren baby's op de foto te mogen zetten. Deze keer mocht ik op bezoek bij baby Norell, de prachtige dochter van Anouska en Johannes. Als professionele newbornfotograaf fotografeer ik graag zoveel mogelijk in documataire stijl. Jullie gaan gewoon lekkere door met de dingen die jullie moeten doen, de newborn verschonen of een flesje geven...

Lees meer...
Web Studio

Vragen voor een fotoshoot met familie?

Daar ben ik natuurlijk voor!

Ben je benieuwd of we goed bij elkaar passen of wil je graag meewerken aan een fotosessie?

Even kletsen!